تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
گوینده خوب کیست؟

گوینده خوب کیست؟

چهارشنبه 29 شهريور 1402
10:34
آبان مگ

تصور کنید که بدون یادداشت برداری در دست یا نوشتن در مقابل خود دارید صحبت می کنید و سخنرانی می کنید و همه مخاطبان و شنوندگان تحت تأثیر قدرت گفتار و توانایی شما برای توضیح هستند. آنها شما را کاملاً احساس می کنند. بسیاری از ما آرزوی تبدیل شدن به یک سخنران خوب را داریم، اما این رویا زمانی محقق می شود که مهارت های گفتاری را آموزش دهیم و تمرین کنیم تا سخنران خوبی شویم. در ادامه به بررسی مهارت هایی می پردازیم که یک سخنران برای موفقیت باید بیاموزد. تعامل با مخاطب را فراموش کنید، به جز سوالاتی که در پایان از مخاطبان خود می پرسید، تعامل با مخاطب باید حداقل باشد. هنگام سخنرانی، بسیاری از سخنرانان اصرار دارند که مخاطبان به تعداد زیادی به سؤالات آنها پاسخ دهند یا دستان خود را برای تأیید یا رد گفته او بالا ببرند. این نوع تعامل با مخاطب می تواند در مهمانی ها یا جلساتی که باید مخاطب را سرگرم کند مفید باشد. باید بدانید که صحبت کردن با این نوع برنامه ها متفاوت است. مخاطبان شما آماده هستند تا به آنچه شما در مورد آن صحبت می کنید گوش دهند و در حال گوش دادن هستند. فراموش نکنید که حرف زدن کار شماست.

مثل یک مجری رادیو رفتار کن احتمالاً بازیگرانی را دیده‌اید که نقش‌هایشان را آنقدر خوب بازی می‌کنند که حتی متوجه نمی‌شوید آن‌ها بازیگر هستند. فکر می‌کنی چطور پیش می‌رود و آیا به بازی او اعتقاد داری؟ پاسخ به این سوال ساده است: او به نقش خود اعتقاد دارد. به عنوان یک سخنران، باید به آنچه می گویید باور داشته باشید تا آن را به گوش مخاطبان خود برسانید. اگر خودتان به موضوعی اعتقاد دارید و برایتان مهم است، متقاعد کردن دیگران در مورد آن موضوع برایتان بسیار راحت تر خواهد بود. اگر چیزی را از صمیم قلب بیان کنید قطعا مخاطب تحت تاثیر آن قرار می گیرد. ارائه بخش مهمی از سخنرانی است که باید به خوبی آموخته و تمرین شود. دوره های گفتار و بیان را بگذرانید، برای موفقیت در هر شغلی، تحصیلات پایه و جامع ضروری است. وقتی چیزی را به طور کامل یاد می گیرید، میزان موفقیت شما در آن زمینه افزایش می یابد. وقتی صحبت از فن بیان و فن بیان می شود، علاوه بر تقویت و تمرین مهارت های عمومی و شخصی خود، باید اصول کار را کاملاً درک کنید. به همین دلیل موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان دوره آموزشی تکنیک گفتار را برای کسانی که می خواهند این مهارت را یاد بگیرند برگزار می کند. مختصر و مفید باشید. هیچ کس دوست ندارد به سخنانی که بیش از حد توضیح می دهد گوش دهد. همه حوصله شان سر رفته است. نحوه سرو تم باید مانند چاشنی غذا باشد، نه زیاد و نه کم. صحبت بیش از حد در مورد یک موضوع کیفیت یک سخنرانی را کاهش می دهد و من مطمئن هستم که شما قبلاً چنین چیزی را تجربه کرده اید. با این نوع سخنرانی، مخاطب خسته می شود و نه تنها به شما گوش نمی دهد، بلکه از شما انتظار دارد که به سرعت صحبت کنید. بنابراین، اگر می خواهید یک سخنران عمومی حرفه ای شوید، باید سخنرانی کوتاه و مفید را نیز تمرین کنید. با گذراندن دوره فن بیان و گفتار می توانید این مبحث را به خوبی یاد بگیرید.

 

بیش از حد خود را معرفی نکنید، معرفی و تشکر را فراموش کنید: به محض ورود، به اصل مطلب برسید. این کار به سرعت مخاطب را به سخنرانی شما می کشاند و شما را متمایز می کند. از موارد زیر برای جلب توجه مخاطبان خود استفاده کنید: سؤال بپرسید: برای جلب توجه مخاطب سؤال بپرسید. بسته به موضوعی که قرار است در مورد آن صحبت کنید، می توانید با یک سوال جالب شروع کنید. به عنوان مثال، اگر موضوع سخنرانی شما در مورد کارآفرینی است، می توانید از مخاطبان خود بپرسید که آیا کارآفرین یا سوالات مشابهی را می شناسند. شروع شوخی و طنز: اگر نوع گفتار اجازه می دهد، شروع به شوخی کنید. لبخند مخاطب توجه را به کلمات شما جلب می کند و می تواند ارتباط را از همان ابتدا موثر کند. از یک نقل قول استفاده کنید: با نقل قول از یک فرد مشهور شروع کنید. از آنجایی که همه افراد مشهور را می شناسند، ذکر آنها نه تنها مخاطبان شما را جذب می کند، بلکه به سخنرانی شما اعتبار می بخشد.

ایرادات خود را بشناسید، آنها را برطرف کنید، همه خود را بهتر از دیگران می شناسند، پس خوب است اشتباهات و ایراداتی را که بر روش تولید شما تأثیر می گذارد، شناسایی کنید. تشخیص نقص کلید اصلاح آن است. به عنوان مثال، اگر احساس می‌کنید که با قاطعیت صحبت نمی‌کنید و هنگام صحبت کردن تردید دارید، اصلاح آن را تمرین کنید. یکی از بهترین راه ها برای غلبه بر این مشکل گوینده زبان مازنی  این است که خودتان را ضبط کنید و چند لحظه به خودتان گوش دهید تا بفهمید کجا برای صحبت کردن مردد هستید. همچنین می توانید از دوستان خود کمک بگیرید، صدای خود را بنویسید و برای آنها ارسال کنید، سپس از آنها بخواهید مشکلاتی را که دارید به شما بگویند. این نیز یک مزیت است، زیرا شما عادت دارید همیشه صدای خود را بشنوید، ممکن است شما متوجه ایرادات خود نشوید، اما دوستانتان متوجه می شوند. اگر برقراری تماس چشمی برایتان دشوار است، از تمرینات برای از بین بردن این روند استفاده کنید.

 

 


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 91 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به آبان مگ است. | قدرت گرفته از Blogtez.com|